Imamo velike finaliste!

Objavljeno dne: 20. 04. ob 15:50

V nedeljo se je zaključilo glasovanje za velike finaliste prve izvedbe natečaja Volkswagen Rocks. Glasovi javnosti so šteli 60 %, 40 % pa je dodala še strokovna komisija v sestavi Matjaž Jelen, Cveto Polak (Šank Rock), Nuša Pleše, Marko Škriba (Volkswagen), Tomi Meglič (Siddharta).

Po glasovih javnosti je zmagal Matic Marentič, v finale pa so se skupaj z glasovi komisije uvrstili še:

Čestitke tudi ostalim skupinam, ki so se zelo izkazale in bile blizu finala, a je bila na žalost konkurenca zelo huda, mest v finalu pa le 10.

Hvala vsem glasovalcem za podporo, skupaj smo prejeli več kot 36.000 glasov, registriralo pa se je več kot 14.000 oseb. Med glasovalci smo izžrebali tudi srečne nagrajence za Volkswagen up! beats, slušalke beats solo 2 in mnoge druge nagrade.  Seznam nagrajencev najdete tukaj.

Sedaj je na vrsti še vrhunec natečaja – finalni koncert na Gospodarskem razstavišču. 12. 5. 2017 ob 20:00 se na velikem odru v prestolnici začne spektakel s številnimi presenečenji in z gosti, legendarnimi Šank Rock. Dogodek bo povezovala Jana Morelj, ki se je tekom natečaja prelevila v pravo rockerico, z nami pa bo tudi Dr. Kitara, Tomaž Šinko, ki bo poskrbel, da bodo vse kitare imele cele strune tudi po koncu koncerta.

Kako pridete do vstopnice za finalni koncert?

Vstopnic ni mogoče kupiti. Najbolj tesni prijatelji skupin, ki nastopajo v finalu, boste lahko kakšno vstopnico dobili od njih, vse ostale pa bomo podelili v nagradni igri. Sodelujte lahko na strani rocksturneja.si in si zagotovite par vstopnic za finale, na voljo je le 700 parov. Žrebamo 5. 5. 2017.